Weet u niet waar u moet zoeken naar het laatste nieuws over bedreigde of geredde dieren? Wil helpen?

Weet je dat je betrokken wilt zijn, maar weet je niet waar je moet zoeken? Volg deze stappen en je bent op weg om dieren die Nieuws Vandaag rechten en verslinden over de hele wereld te helpen.

Ga allereerst op zoek naar plaatsen in uw gemeenschap om te helpen. Check de gele pagina’s, of zoek op Google met je netnummer aan het einde van je zoekopdracht, zodat Google weet waar te zoeken. Er zijn veel dierenorganisaties in elke stad die tijd of geld doneren.

Ten tweede, vorm een club met vrienden of familie over welk dierenprobleem dan ook het meest voor jou betekent. Als je om dierenrechten geeft, start dan de club “Animal Rights Now!” nu in je keuken. Geld nodig? Probeer een buurtbakverkoop te houden en vraag om donaties. Of neem een percentage van de winst en doneer aan uw plaatselijke dierenasiel.

Derde. Dierenasielen zijn er in elke gemeenschap en hebben constant een paar extra handen nodig. Vraag of ze vrijwilligers nodig hebben en rekruteer je vrienden om te helpen. U kunt advertenties op Craigslist plaatsen voor dieren die geadopteerd moeten worden om die dieren te helpen een thuis te vinden.

Vierde. Doe je onderzoek. Vind online blogs met de nieuwste verhalen over dierenrechten, dierenredding en meer. Een compendium van nieuws dat ik als mijn voorbeeld zal gebruiken, is newsnowbroadcast.com, dat u in contact kan brengen met andere dierenorganisaties.

We leven in een steeds mondialer wordende samenleving. In de afgelopen 20 jaar zijn grote groepen mensen en dieren verhuisd en dit zal alleen maar toenemen. We hebben allemaal een thuis nodig en we verdienen allemaal respect. Dierenrechten zijn belangrijk in onze geglobaliseerde wereld. Met een beetje moeite kunnen we stemmen geven aan onze wilde vrienden.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *