Waarom films online huren?

In het niet zo verre verleden zou een familie-uitstapje naar een plaatselijke videotheek wekelijks of eens per maand zijn. Als je het geluk hebt een grotere videobibliotheek te hebben met exemplaren van nieuwe releases en duizenden dvd’s, kun je misschien een film voor iedereen vinden. Maar sindsdien zijn er verschillende dingen gebeurd die de videotheek zo goed als achterhaald hebben gemaakt.

Om te beginnen zijn grote retailers zoals Blockbuster gedwongen uit de offline videoverhuurbranche te stappen en hebben ze online redding gezocht. Voor de meesten van ons is een videotheek slechts een supermarkt met altijd honderden films. Ruimte is kostbaar voor deze mensen, dus ze kunnen het zich op elk moment veroorloven om een ​​paar nieuwe release-exemplaren te bemachtigen, samen met een paar oude filmtitels. Het is een beetje teleurstellend om alleen te rijden en te ontdekken dat films Viaplay aanbod je favoriete films altijd uit staan.

Wat meer is, de volgende dag retourneert en het ongemak dat ze met zich meebrengen, eindigen meestal met een late vergoeding die goedkoper zou zijn geweest als we in plaats daarvan de dvd hadden gekocht. En wat als je op reis gaat of in het weekend naar een huisje gaat? Een huurperiode van 24 uur is voor velen van ons niet genoeg. En hoe zit het met de werkelijke huur? Per huurfilm of meer? Pay-per-view filmverhuur is toegankelijk voor iedereen met een kabel- of satellietabonnement, en het concept is redelijk goed. Het nadeel is dat de typische pay-per-view-huur meer kost dan dat. Ik weet niet zeker of het gemak veel meer waard is.

Adorable young relaxed couple lying under blanket on their bad and reading news on tablet. Taking a break for the weekend

Misschien is het tijd om online films te huren!

waarom? Welnu, in plaats van te praten over online filmverhuur en waarom dit de juiste keuze voor u is, laten we mijn zaak opsplitsen in de volgende lijst met 10 redenen waarom u films online zou moeten huren!

  1. Keuze. Of u nu films online streamt via uw e-mailprovider of online films huurt van dvd, u heeft doorgaans toegang tot meer dan 80.000 films en tv-titels om uit te kiezen. Uw lokale videotheek komt waarschijnlijk niet overeen met dat soort selectie.
  2. Beschikbaarheid. Op een paar zeldzame uitzonderingen na, kunt u altijd de films bekijken die u wilt. De meeste dvd-postdiensten hebben honderden afzonderlijke filmtitels. Instant-filmstreamingservices zoals Netflix beperken het aantal abonnees dat een afzonderlijke filmtitel bekijkt niet. Huur films online en je kunt bijna altijd je favoriete films kijken.
  3. Besparingen. Bij het online huren van films vanaf dvd via e-mailservice, zijn er plannen om meerdere dvd’s te huren voor een maandelijks bedrag, meestal $ 5,95. Zelfs als je maar twee keer per maand films online huurt, loop je al voor. Voor instant videostreamingdiensten is een typisch abonnement ongeveer een maand, en als je een verhuuraanbieder zoals iTunes of YouTube kiest, betaal je meestal per huur van een online film. De laatste prijs kan vergelijkbaar zijn met wat je momenteel betaalt bij je plaatselijke videotheek, maar houd rekening met #1 en #2 (selectie, beschikbaarheid) en nog belangrijker #4: “gemak”.
  4. Gemak. Uw plaatselijke videotheek of supermarkt kan niet zo handig zijn als online films huren. Kortom: wanneer u online een film huurt op uw computer, tablet of tv, hoeft u de deur niet uit voor een filmavond. Bovendien zijn online filmverhuurbedrijven 24/7 open, zodat u bijna overal, dag en nacht, films online kunt huren. Met een instant-videostreamingservice kunt u een film selecteren en meteen bekijken. DVD Mail Service bezorgt films binnen 1-3 werkdagen gratis in uw mailbox.
  5. Geen late vergoedingen – ooit! Dit is een groot probleem voor mij, en misschien ook voor jou. Wanneer u een film online huurt bij een instant-videostreamingservice, kunt u deze meestal maximaal 30 dagen bekijken en 24-48 uur lang zoveel films bekijken als u wilt. Na die periode wordt de huur automatisch verwijderd uit de huurbibliotheek. Wanneer je een film huurt bij een onbeperkte abonnementsaanbieder zoals Netflix, is er geen limiet aan hoe vaak je de film bekijkt en hoef je er niet over na te denken om hem terug te sturen. Post-dvd’s hebben geen vervaldatum of late vergoedingen. In plaats daarvan is er een limiet aan het aantal dvd-films dat u tegelijk kunt huren. Je kunt het dagen, weken of maanden bewaren en het terugbrengen als je er klaar mee bent. Dit is vooral handig bij het huren van kinderfilms. Omdat we allemaal weten dat kinderen gedurende een paar dagen meerdere keren naar dezelfde film kijken.
Published
Categorized as NFT

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *