Waarom Drive Medical Scootmobielen een goede keuze zijn

Bijna iedereen krijgt op een bepaald moment in zijn leven te maken met mobiliteitsproblemen. Kleine of grote ongelukken tasten onze mobiliteit aan, omdat we daarbij ledematen verwonden. Mensen die door ongevallen, gezondheidsproblemen of ouderdom geen persoonlijke mobiliteit hebben, hebben elektrische mobiliteitsproducten nodig als ze een normale, mobiele en actieve levensstijl willen leiden.

Een gemotoriseerd mobiliteitshulpmiddel is een klasse rolstoel die ofwel een gemotoriseerde rolstoel (een vierwielig gemotoriseerd voertuig waarin de besturing wordt bediend door elektronica of een joystick) of een POV (drie- of vierwielige gemotoriseerde mobiliteit) omvat. scooter nieuws bediend door een helmstok). Het kan worden gebruikt voor bewegings- en transportdoeleinden.

Elektrische rolstoelen zijn nuttig voor mensen met aanzienlijke zwakte van de bovenste ledematen (als gevolg van een neurologische of spieraandoening) omdat de gebruiker de rolstoel met één hand of hoofdbediening kan bedienen. De kleinere draaicirkel maakt hem meer geschikt voor thuisgebruik. Het is niet ontworpen voor frequent extern gebruik (winkelen, reizen, enz.).

Een elektrisch aangedreven voertuig of gemotoriseerde scootmobiel overwint de beperkingen van zijn rolstoeltegenhanger. Scootmobielen zijn ontworpen om het voor individuen gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot hun gemeenschap door hen in staat te stellen om te gaan met normale beroeps- en sociale activiteiten. Ze zijn geschikt voor mensen met een goede rompcontrole, voldoende kracht in het bovenlichaam en behendigheid om de bedieningselementen te bedienen en ze naar/van de scootmobielstoel te verplaatsen. POV is erg populair bij ouderen die maar een beperkte tijd kunnen lopen of staan.

Voor gebruikers die constant onderweg zijn en mobiliteit nodig hebben die gemakkelijk te verplaatsen is en veel waar voor hun geld biedt, lijkt de Drive Medical Scooter een onbetwistbare keuze. Ze bieden een verscheidenheid aan opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ze worden ook vaak gedekt door verzekeringspolissen zoals Medicare.

De scootmobiel uit de Travel Series is compact en bevat de volgende keuzes:

Spitfire Scout-scooter met 3 wielen
Spitfire Scout-scooter met 4 wielen
Spitfire Scout Deluxe scooter met 3 wielen
Spitfire Scout Deluxe-scooter met 4 wielen
Spitfire EX 1320 driewielige scooter
Spitfire EX 1420 scooter met 4 wielen
Phoenix HD driewielige scooter
Phoenix HD-scooter met 4 wielen
Bobcat X driewielige scooter
Bobcat X-scooter met 4 wielen
De Mid-Size-serie omvat:

normaal bereik
Ventura driewielige scooter met opklapbare zitting
Ventura 4-wielige scooter met opklapbare stoel
Deluxe Range (met hoofdsteunen bestuurder):

Ventura 3-Mobiliteitsscooter met Captain Seat en 3 Wielen
Ventura 4-Mobiliteitsscooter met Captain Seat en 3 Wielen
De Heavy-Duty of Executive serie is een goede keuze wanneer gebruikers meer stabiliteit en duurzaamheid willen. Beschikbare keuzes zijn:
Prowler 3310 elektrische scooter drie wielen
Prowler 3410 elektrische scooter drie wielen
Cobra GT4 Elektrische Scooter (verkrijgbaar met 20″ of 22″ stoelen)

Kleinere scootmobielen zijn eenvoudig te demonteren en vervoeren op de achterbank of kofferbak van een auto. Voor middelgrote of grote scootmobielen is een scootmobiellift vereist om mechanisch dezelfde functie te bereiken.

U kunt uw winkelbehoeften ook aanpassen door extra accessoires voor uw scootmobiel te kopen.

Deze accessoires omvatten de Scooter Arm Tote, Power Scooter Armrest Bag, Power Mobility Oval Bag en Power Mobility Carry All Bag.

Wil je onderweg persoonlijke spullen zoals wandelstokken of drinken meenemen, dan kun je kiezen voor de Power Mobility Drink Holder of de Power Mobility Cane/Crutch Holder.

Published
Categorized as blog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *