Waar u de goedkoopste dedicated servers kunt krijgen

Het is een verkeerde overtuiging dat hostingdiensten goedkoop zijn. Ze spelen een grote rol bij het behalen van de eerste plaats in de lijst en helpen veel bij het winnen van de zoekrace. U moet dus beginnen met het overwegen vaneen dedicated server als uw site deze hard nodig heeft en het echt de moeite waard is om te investeren. Bij het overwegen van de kostenfactor zijn er ook enkele goedkope services die men kan bedenken om de prestaties van de site te verbeteren. Er zijn veel opties voor toegewijde dienstverleners die zich concentreren op lage prijzen en die voornamelijk het concept van collocatie gebruiken om hun klanten te bedienen. Nu ontstaat de complexiteit en verwarring wanneer u moet kiezen tussen de beschikbare opties en ook rekening moet houden met de prijsfactor.

Dedicated Servers Goedkope Pakketten

Er zijn talloze hostingproviders voor dedicated servers die redelijke prijzen bieden en zelfs de aangeboden functies zijn de prijs waard. Het aantal klanten dat ze met gemak afhandelen, geeft hun efficiëntie aan. Deze providers verkopen onverkochte of gehuurde/gedeelde dedicated servers en u hoeft zich nooit druk te maken over het onderhoud. U moet alleen rekening houden met de prijsklasse en de functies die ter aanvulling worden aangeboden.

Enkele voorbeelden van dedicated servers en betrouwbare services zijn ServerPronto, waar de prijsklasse uitstekend is. Ze rekenen met de prijsklasse van 29,99 tot 119,95 dollar op maandelijkse basis en de pakketten die ze aanbieden omvatten de hardware-aanvullingen en de bandbreedte-onafhankelijkheid. Enkele andere kenmerken die door de Serverpronto-services worden aangeboden, zijn dat ze 99,99% van de tijd stroomvoorziening garanderen en de onberispelijke architectuur van het ultramoderne netwerk. De connectiviteit is ook het vermelden waard die u het voordeel geeft van betrouwbaar, snel en server met hoge prestaties. Het enige nadeel dat men bij deze servers kan aangeven, is dat ze duur zijn en men zou moeten overwegen om ze alleen te gebruiken als ze over de vereiste vaardigheden beschikken. Als u niet erg op de hoogte bent van en niet vertrouwd bent met het onderhoud van deze servers, is dit misschien de juiste keuze voor u.

De volgende in de rij is de dedicated server van ThePlanet die de best mogelijke deals biedt met 24 uur per dag ondersteuning. Ze bieden uitstekende ondersteuning en u kunt hun hulp altijd telefonisch of per e-mail bereiken. Zelfs zij bieden afhandeling van de beveiligingsproblemen, compatibiliteit met de besturingssystemen en een enorme netwerkcapaciteit van meer dan 130 Gbps. De prijsklasse is lager rond de 60 tot 109 dollar per maand en dit kan het geld dat u van plan bent te investeren zeker waard zijn.

Geef me vijf!

Nu, om de expeditie te maken om de goedkoopste, meest betrouwbare en toegewijde servers te vinden, is hier een lijst met de best heersende servers. Lees de faciliteiten en vergelijk de prijzen om de beste deal voor u te bemachtigen.

1. ServerPronto: Biedt starterspakket Dedicated Server voor een goedkope prijs van $ 39,95 per maand, inclusief AMD 2000 + 1,5 GB aan DDR RAM, aangeboden harde schijfruimte is 80 GB en verkeerswaarde van 2000 GB. Afgezien daarvan krijg je een verbinding van 100 Mbps, wat meer dan voldoende is.

2. ServerPronto: met een prijs van 29,95 per maand startpakket Dedicated Server bevat 512 MB DDR RAM + AMD 2000, 40 GB harde schijf en met een verkeersbreedte van 1400 GB, samen met een verbinding van 100 Mbps.

3. 1&1: Value I Cheap voor 69,99 per maand is een betrouwbare dedicated server met een 2,2 GHz, AMD Athlon 64 3500 met 1 GB RAM. De meegeleverde harde schijf is A 2 bij 160 GB samen met een maandelijks overdrachtsvolume van 1000 GB, verdere aanvullende 100 Mbps-verbinding is ook inbegrepen.

4. ServerPronto: Deze goedkope dedicated server kost maandelijks 99,95 en bevat een Athlon 64 X2 4200, een 250 GB harde schijf, een 2 GB DDR2 RAM met 3000 Gb verkeer en een verbinding van 100 Mbps.

5. ServerPronto: De Power Package Dedicated Server van 69,95 per maand is goedkoop. U krijgt de volgende aanvullende functies: Athlon met 1,5 GB aan DDR2 RAM, 2500 GB aan verkeer, een harde schijf met 160 GB en ten slotte met een verbinding van 100 Mbps.

Nu u een kort idee heeft van de verschillende details en specificaties, kunt u beslissen waar u geld wilt investeren en welk pakket het meest geschikt is voor uw doel.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *