Tips voor het online kopen van een motorhelm voor dames

Er rijden tegenwoordig meer vrouwen dan ooit tevoren, en als jij een van hen bent, onze hoeden (of helmen) zijn weg. Terwijl veel vrouwen nog steeds niet fietsen, fietsen anderen al jaren en schrijven ze zich elke dag in voor een fietstocht. Er zijn verschillende helmstijlen om uit te kiezen. Elk heeft zijn eigen set fans, zijn eigen voor- en nadelen. Welk type je ook kiest, integraalhelmen, 3/4-schaalhelmen of halfschaalhelmen worden tegenwoordig allemaal gemaakt met de vrouwelijke rijder in gedachten.

Grootte doet er toe. Overmaatse helmen vallen wanneer je ze het meest nodig hebt bij een val. Zelfs een te grote helm belast de nek als de wind binnenkomt en trekt de helm op en neer. Het dragen van een te kleine helm veroorzaakt vaak hoofdpijn. Wees echter voorzichtig, want nieuwe helmen kunnen te klein aanvoelen. Houd hier rekening mee, aangezien de vulling binnenin permanent wordt samengedrukt na herhaald gebruik.

Een helm van de juiste maat past goed en reikt tot boven de bovenkant van je hoofd. Een integraalhelm moet bijvoorbeeld naast de zijkanten en de bovenkant van het hoofd ook zachtjes de wangen en kin vastgrijpen. De helm moet stabiel blijven bij het heen en weer schommelen van het hoofd of bij het op en neer bewegen. Je moet niet het gevoel hebben dat je hoofd tolt.

Dus, hoe vind je de juiste maat? Begin met deze eenvoudige test. Trek de kinriem aan en houd de achterkant van de helm vast. Probeer het naar voren te trekken en eruit te trekken. Als het loslaat, moet u een andere helm gebruiken. Veel online retailers bieden maattabellen om u te helpen bij het kiezen van de juiste helmmaat voor elke fabrikant. Je moet je hoofd opmeten, maar het is een goed idee om een ​​helm van replica helmen te kopen

die goed past, comfortabel is en geen nekbelasting veroorzaakt.

Wikkel het meetlint ongeveer 2,5 cm boven je wenkbrauwen om je hoofd. Het moet goed worden vastgedraaid om een ​​nauwkeurige meting te krijgen en moet een paar keer worden gedaan om te bevestigen. Als de metingen variëren, kunt u het beste het grootste resultaat gebruiken.

Gebruik onze metingen om de juiste helmmaat te vinden voor uw favoriete merk en model. Zit je tussen helmmaten in, ga dan voor de op één na grootste maat. Het wisselen naar een grotere maat is geen probleem, maar het verkleinen van de maat kan de helm oncomfortabel maken.

Ten slotte helpt een felgekleurde helm om beter zichtbaar te zijn voor andere bestuurders op de weg. Dus ga je gang en vind de perfecte dames motorhelm. Blijf veilig en geniet van de open weg!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *