Stress- en angstbehandelingen – wat u kunt doen

Voel je je soms gevuld met problemen waarvan je denkt dat je verdrinkt in een diepe oceaan waar je je gezicht nauwelijks omhoog kunt houden om lucht in te ademen? Heb je dit constante gevoel van onbehagen en ook fobie zonder duidelijke reden? Als je ooit denkt dat je extreme hoeveelheden stress en angst doormaakt, kan dit erg belastend voor je zijn – zowel mentaal als fysiek. Je moet proberen er vanaf te komen, wat kan betekenen dat je delicate of drastische veranderingen in je leven moet aanbrengen.

Remedies voor stress en angst

Lichaamstherapie

Naar de spa gaan en ook een massage krijgen zoals Zweeds of Shiatsu zal zeker helpen bij het verminderen van spierspanning terwijl je stress verlicht en je beter laat slapen.

Advies- en ondersteuningsgroepen

Het kan zeer waardevol zijn om een counselor te krijgen die u kan helpen bij het focussen en omgaan met uw problemen en die u helpt uw doelen te bereiken. Je counselor vragen om enkele zelfhulpgroepen in je stad te adviseren voor meer hulp en advies kan ook veel doen.

Holistische benadering

Aromatherapie maakt gebruik van natuurlijke gedestilleerde geconcentreerde hoeveelheden van geurige planten die het vermogen hebben om de geest, het lichaam en de ziel te herstellen. Dit helpt spanning los te laten en helpt je zintuigen tot rust te brengen. Ylang-ylang, bergamot, sandelhout, cipres, roos, geranium, neroli, jasmijn, melissa en lavendel zijn enkele van de vitale oliën die nerveuze spanningen en angst effectief verminderen. In het ideale geval wordt dit gebruikt wanneer u een bad neemt of een massage krijgt.

Huismiddeltjes

Het hebben van bepaalde vitamines, voedingssupplementen en kruiden zal je helpen om je meer stimulerend en vitaler te voelen. Monsters van kruiden die worden gebruikt voor angst zijn passiebloem (Passiflora incarnata), valeriaan (Valeriana officinalis) en kava (Piper methysticum). Hoewel kruidenbehandelingen nuttig kunnen zijn bij het verlichten van enkele nerveuze spanningen, is het nog steeds ideaal om de goedkeuring van een gecertificeerde arts te krijgen.

Geneesmiddelen

Uw arts kan medicijnen Bromazepam kopen zonder bitcoin voorschrijven om bepaalde stressgerelateerde angsten op korte termijn te verlichten. Geneesmiddelen die gewoonlijk door artsen worden voorgeschreven voor stress en angst zijn onder meer Benzodiazepine-tabletten plus Buspirone.

Mind / Body-oefeningen

Ademhalingsoefeningen, yoga en regelmatige lichaamsbeweging helpen je geest en lichaam fit te houden. Deelnemen aan benaderingen voor stressvermindering, zoals biofeedback, zelfhypnose, tai chi plus yoga, kan op efficiënte wijze angst verminderen en u helpen zowel verjongd als ontspannen te voelen.

Technieken voor stressbeheersing

U kunt leren omgaan met stress door zelfhulpgidsen te lezen, therapietrainingen te volgen met een counselor of psychotherapeut en ook deel te nemen aan enkele lessen of seminars over stressbeheersing.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *