Stap over op een motorfiets om het brandstofverbruik te verbeteren en de brandstofkosten te verlagen

benzine kosten

Een manier om motor te rijden in plaats van auto te rijden, is door beide pedalen en een kleine motor op je bromfiets bestellen te hebben. Ook zijn ze vanwege hun kleine formaat erg licht en kunnen ze vaak verder gaan. Zo kan een auto op ongeveer 1 liter per 100 km rijden, terwijl een motorfiets op ongeveer 3,5 liter per 100 km kan rijden. Onderdeel hiervan is ook dat de bromfiets maar zo’n 45 km/u mag.

Zelfs als u uw auto niet wilt opgeven, kan het bezit van een bromfiets u behoorlijk wat geld besparen door gewoon door de stad te reizen voor uw woon-werkverkeer en activiteiten na het werk. In plaats van elke dag 20 km met de auto te rijden, kunt u deze in een bromfiets laden en geld besparen op benzine. Bromfietsen zijn ook goedkoop in onderhoud, dus u kunt geld besparen door uw bromfiets het meeste te laten rijden in plaats van uw auto.

bromfiets verzekering

Een ander voordeel van het bezitten van een motorfiets in plaats van een auto is een verzekering. De kostprijs is veel lager. In veel gevallen kost een jaar bromfietsverzekering ongeveer evenveel als een half jaar autoverzekering. Individuele tarieven variëren echter op basis van rijgeschiedenis, leeftijd, geslacht en locatie, net als bij autoverzekeringen.

In sommige gevallen hoeft u geen bromfietsverzekering af te sluiten of uw bromfiets op kenteken te zetten. Als u echter een ongeval krijgt zonder verzekering, is uw bromfiets waarschijnlijk total loss en is er geen verzekeringsgeld om hem te vervangen. Dus als u op geen enkel moment een verzekering wilt afsluiten, kunt u overwegen om een ​​goedkope verzekering af te sluiten.

Voors en tegens van het bezitten van een motorfiets

Natuurlijk niet alle karma. Zoals bij elke aankoop, heeft het bezit van een motorfiets enkele nadelen. Enkele nadelen van het bezitten van een motorfiets zijn:

* Kan geen vaste rijders hebben.
*Je mag niet harder dan 45 km/u.
* Niet geschikt voor lange reizen.
*Veiligheid: u loopt een groot risico.
*Motorrijden is misschien niet leuk vanwege slecht weer.

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een bromfiets, maar de voordelen wegen ruimschoots op tegen de nadelen. Naast de eerder genoemde besparingen op benzinekosten en verzekeringspremies zijn de voordelen onder andere:

* Eenvoudig en goedkoop te onderhouden
*Lage aanschafprijs, vaak onder de 700
* Lichtgewicht en gemakkelijk te rijden (ongeveer 46 kg)
* Geen examens om te halen
*Vergroot je stad zonder de snelheidslimiet te overschrijden.
* Beschikbaar in vele stijlen en kleuren
* Lezing beschikbaar
*Verkrijgbaar in nieuwe, gebruikte en vintage modellen
* Niet luidruchtig
* Parkeergelegenheid overal beschikbaar

Published
Categorized as blog

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *