Smile whitening-behandelingen zijn goedkoop op internet.

Er is momenteel veel vraag naar kits voor het bleken van de glimlach, maar als u uw plaatselijke apotheek binnenloopt, zullen consumenten ook merken dat de prijzen erg hoog zijn. Crest Whitestrips en Philips zoom 16 Behandelingen zoals het Collins Whitening System kunnen in winkels voor maximaal 50 verkocht worden. Het initiële prijskaartje is misschien niet te hoog in vergelijking met laserbehandelingen, maar u zult waarschijnlijk een paar van deze kits moeten kopen om de behandeling volledig te laten werken.

In plaats van kolen uit fysieke winkels te harken, is een veel betere optie om op internet te gaan en online winkels te vinden die ze tegen veel lagere prijzen verkopen. Er zijn knock-out kits die er zijn, maar het is niet moeilijk om de echte deal te vinden tegen een zeer redelijke prijs. Online winkels zijn zeer concurrerend en bieden vaak dezelfde producten aan als reguliere winkels voor ongeveer 60% van de prijs.

De vraag is natuurlijk “hoe kun je het zo goedkoop verkopen”. Een online winkel heeft niet de kosten van een fysieke winkel. Er zijn geen nutsvoorzieningen te betalen, weinig werknemers en geen huur te betalen. Als ze strikt een online verkoper zijn, is de enige factuur die ze ontvangen de jaarlijkse domein- en hostingkosten. Het is al een jaar actief voor minder dan de maandelijkse elektriciteitsrekening van een typische winkel.

Er is ook het feit dat u verkoopt aan een wereldwijd publiek in plaats van alleen uw buurt. Kleine bedrijven op internet kunnen profiteren van miljarden klanten op het moment dat hun site live gaat. Superstores in lokale winkelcentra zijn uitsluitend afhankelijk van lopen. Hoeveel mensen lopen er op een bepaalde dag door het grootste winkelcentrum? Hierdoor kunnen online winkels grote hoeveelheden producten kopen voor veel minder geld (tenzij ze rechtstreeks naar u verzenden).

Dit alles bespaart het bedrijf geld en veel van de kostenbesparingen worden doorberekend aan de consument. Zelfs als ze lagere prijzen hanteren, maken ze nog steeds een hogere winstmarge dan de drukste fysieke winkels. Het belangrijkste hier is dat wanneer u op zoek bent naar producten voor het bleken van tanden, u deze op internet koopt en een hoop geld bespaart.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *