Niet-chirurgische neuscorrectie met huidvullers

De meeste mensen zijn tevreden genoeg met hun gezicht, maar vinden dat ze niet zo blij zijn met de vorm van hun neus. Als we in de spiegel kijken, is de neus een van de eerste kenmerken die we opmerken, maar helaas kunnen spiegels ons vaak precies laten zien wat we niet willen zien.

Neuzen zijn er in alle soorten en maten en als iemand om welke reden dan ook niet tevreden is met zijn neus, besluit hij meestal om een cosmetisch arts te bezoeken.

Soms is het omdat ze niet tevreden zijn met de manier waarop de neus eruitziet, of omdat ze de vorm van de neus willen herstellen na een blessure, een knobbel of bult bovenop hebben of misschien willen ze gewoon een beter profiel hebben.

Chirurgische neuscorrectie – Door de jaren heen is neuscorrectie of neuscorrectie een van de meest gevraagde cosmetische ingrepen gebleven. Een Neuscorrectie is een chirurgische ingreep die wordt gebruikt om de neus opnieuw vorm te geven. Dit type operatie wordt meestal uitgevoerd via incisies aan de binnenkant van de neusgaten. De chirurg maakt sneden in de neusgaten om het bot en het kraakbeen te bereiken. Dit is een ‘gesloten neuscorrectie’ en houdt in dat u geen zichtbare littekens mag hebben. Het kan nodig zijn om het neusbeen te breken en te herpositioneren, of het bot en kraakbeen opnieuw vorm te geven. De operatie kan tot drie uur duren, maar het hangt uiteindelijk af van wat u heeft gedaan.

Voors en tegens

Een geweldige boost voor je zelfvertrouwen.
Het kan helpen om ademhalingsproblemen te verlichten.
Een chirurgische neuscorrectie kan de grootte van uw neus verkleinen.
Het is een permanente oplossing voor het oplossen van problemen met de vorm van de neus.
U kunt last krijgen van gevoelloosheid en aderdraden in het gezicht krijgen.
Blauwe plekken rond de ogen gedurende de eerste week.
Zwelling van de neus gedurende de eerste paar maanden.
Er kan een gevoel van congestie optreden.
Of zwelling rond de ogen of traanbuisproblemen.
De ingreep wordt meestal uitgevoerd onder algehele narcose.
Niet-chirurgische neuscorrectie – Voor degenen die niet geïnteresseerd zijn om onder het mes te gaan en een traditionele neuscorrectie te ondergaan, dan is de niet-chirurgische neuscorrectie iets voor jou.

Een niet-chirurgische neuscorrectie is een cosmetische ingreep waarbij een huidvuller wordt gebruikt om neusbultjes en knobbeltjes glad te strijken zonder een scalpel te gebruiken, en die een matige vorm van de neus zal bereiken. Een bekwame cosmetisch arts kan huidvullers gebruiken om depressies op te vullen of volume aan de neus of in het omliggende weefsel toe te voegen om de gewenste look te creëren. De niet-chirurgische neuscorrectie is een cosmetische ingreep die knobbels kan egaliseren, de hoek van de punt kan optillen of de bobbels op de brug kan gladstrijken, maar wat het niet kan, is iemands neus kleiner maken.

Voors en tegens

Het is een geweldige boost voor je zelfvertrouwen.
Geen downtime, u kunt de volgende dag weer aan het werk.
Deze procedure wordt uitgevoerd met behulp van plaatselijke verdoving.
Snelle behandeltijd en direct dramatische resultaten.
De kosten zijn veel lager dan de prijs van een chirurgische neuscorrectie.
Tijdelijk. De fillers gaan ongeveer 10-12 maanden mee.
Maakt de neus niet kleiner.
Minimale blauwe plekken.
Niet-chirurgische neuscorrecties maken de neus niet kleiner. Vloeibare neuscorrecties voegen eigenlijk iets toe aan de neus, maar na injecties met vulmiddel zoals Radiesse lijkt de neus kleiner omdat met de klontjes en bultjes een optische illusie ontstaat. 20 minuten voor de ingreep wordt het gebied verdoofd. De huidvuller wordt vervolgens vakkundig in de gewenste neusgebieden geïnjecteerd.

Afgezien van enkele kleine kneuzingen, zijn er over het algemeen geen bijwerkingen van dermale vullerbehandelingen, dus de meeste mensen gaan dezelfde dag of de volgende dag na de behandeling weer aan het werk. Er zijn geen verbanden of bedekkingen om te dragen na de injecties, dus de meeste mensen hervatten hun normale activiteiten meteen.

De Radiesse-filler migreert niet en klontert niet samen in de weefsels en als het 8 tot 10 maanden later toch afbreekt, doet het dat symmetrisch en gelijkmatig.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *