Is internationale SEO-copywriting zo belangrijk voor marketingcommunicatie?

Weet jij hoeveel talen er tegenwoordig over de hele wereld worden gesproken? Volgens de encyclopedie Ethnologue zijn er ongeveer 6.912 levende talen die actief worden gebruikt.

Waarom is dit belangrijk voor uw bedrijf?

Het is simpel, de meeste mensen zoeken online in hun eigen taal, in feite zoekt 96% van de internetgebruikers wereldwijd in hun moedertaal. Als 63% van de totale online bevolking wereldwijd een andere taal dan Engels spreekt, betekent dit dat er op dit moment massale aantallen webgebruikers zijn die actief kopen en verkopen via zoekmachines in andere talen en de Engelstalige markten volledig omzeilen. op zoek naar uw product of dienst, missen ze u misschien gewoon.

Is de online aanwezigheid van uw bedrijf uitgerust om met al deze talen om te gaan?

De beste manier om een sterke online aanwezigheid te hebben, is ervoor te zorgen dat de inhoud op de website van uw bedrijf zoekmachinevriendelijk is. Dit wordt bereikt door uw inhoud te ‘lokaliseren’. Dit is het proces van het vertalen van inhoud, maar dan nog een stap verder om ervoor te zorgen dat de leesbaarheid perfect is en getoetst aan lokale gewoonten, culturele verschillen en voorkeuren. Internationale SEO-copywriting is gewoon een proces van het leveren van gelokaliseerde inhoud die origineel is, niet vertaald. Zorg ervoor dat u de inhoudschrijver op de lokale markt vindt en in feite een moedertaalspreker is. Dit vergroot uw kansen om opgemerkt te worden door leden van de lokale doelmarkt aanzienlijk.

De voordelen van internationale SEO

Als het gaat om het schrijven van webcontent in een groot aantal talen, zijn de meeste ondernemers erg voorzichtig. Hun gegronde angst voor vertaalfouten en interculturele fouten verhindert de meesten van hen om contact op te nemen met potentiƫle meertalige klanten. Deze bedrijven kunnen het zich echter niet veroorloven om geen aandacht te schenken aan het steeds groter wordende aantal mensen dat hun eigen moedertaal spreekt, winkelt en hun bedrijf runt. Deze bedrijven begrijpen simpelweg niet het economische belang van het communiceren van marketingboodschappen via meerdere talen en verschillende marketingkanalen.

Wat dit voor uw bedrijf betekent, is verloren zaken als u hun taal niet spreekt. Hier komt een internationale SEO copywriter om de hoek kijken. New Frontier Digital kan uw bedrijf helpen door inhoud voor uw website in een veelvoud van talen te schrijven en kan uw bedrijf meer internationale bekendheid garanderen. Een van de manieren waarop New Frontier dit bereikt, is door middel van het schrijven van internationale persberichten, SEO-website-inhoud en artikelmarketing. Hun gekwalificeerde copywriters zullen artikelen voorbereiden die relevant zijn voor uw bedrijf, dienst en/of product in de talen die betrekking hebben op uw internationale doelgroep.

Echte zoekmachineoptimalisatie gaat niet alleen over het perfect optimaliseren van uw website, maar ook over het steeds meer focussen op de behoeften van uw doelmarkten. Door uw marketingsucces in meerdere talen te dupliceren, vergroot u eenvoudig uw bedrijf, breidt u uw klantenbestand uit en zorgt u voor innovaties voor toekomstige gespecialiseerde producten en diensten. Internationale SEO is de ideale benadering om inkomend internationaal websiteverkeer van uw doelgroep te ontvangen en meertalige marketing te gebruiken om de volgende golf van internetconsumenten – de niet-Engelstalige – voor te zijn.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *