Hoe de levensduur van de iPhone-batterij te verbeteren op alle generaties iPhone-apparaten

 

Wist je dat de batterij van je iPhone steeds korter wordt elke keer dat je hem gebruikt? De lithium-ionbatterijen in de 3G- en 3GS-iPhones hebben een levensduur van tussen de 250 en 300 keer volledig opladen. Daarna neemt de levensduur van de batterij asymptotisch af. In dit artikel bekijken we manieren om de levensduur van de batterij te verlengen en de afname van de levensduur van de batterij te verminderen.

Er zijn talloze manieren waarop uw iphone batterij vervangen zonder uw medeweten kan worden beschadigd. De belangrijkste van deze methoden is om het telefoonscherm met de voorkant naar boven te plaatsen en bloot te stellen aan zonlicht of hitte. Wanneer de iPhone wordt blootgesteld aan hitte, worden de batterijcellen en de ionenbarrière blootgesteld aan intense hitte. Deze warmte breekt de barrière gedeeltelijk af en vermindert het vermogen van de batterij om een lading vast te houden.

De volgende voorzorgsmaatregel is ervoor te zorgen dat elke oplader die voor uw telefoon wordt gebruikt, binnen de richtlijnen voor oplaadaanbevelingen van Apple valt. Wanneer een iPhone ‘snel wordt opgeladen’, introduceert hij opnieuw een celbarrière voor een grotere thermische index en stress dan de batterijfabrikant aanbeveelt. Dit verkort de levensduur van de batterij. Producten waarvan bekend is dat ze de levensduur van de iPhone-batterij verkorten, zijn autoladers en “snelle” wandladers.

Ten slotte is de belangrijkste factor bij het verlengen van de levensduur van de batterij op lange termijn het minder vaak opladen van uw telefoon. Lithium-ionbatterijen elimineren zogenaamd “laadgeheugen”, maar het maximale aantal laadcycli is nog steeds beperkt. Wanneer dit aantal is bereikt, begint de levensduur van de batterij te slijten.

Als u een kapot iPhone-scherm of een lagere prijs tegenkomt, kunt u het beste contact opnemen met een internetreparatiebedrijf voor uw reparatiebehoeften. Batterijreparatie kost tussen de 40-60 op de geïnstalleerde locatie. Apple zal u waarschijnlijk 100 in rekening brengen voor een vergelijkbare reparatie. Uw iPhone-batterij is essentieel om uw apparaat geweldig en handig te maken. Het ergste gevoel is dat uw kostbare apparaat slechts presse-papier is vanwege lage telefoonrekeningen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *