Hijama en kanker – Kan cupping kankerpatiënten helpen?

Hijama en kanker – Kan cupping kankerpatiënten helpen?

Hijama Cupping en Kanker

OK, vraag van een miljoen dollar, kan hijama kanker genezen? We hebben talloze vragen over dit onderwerp ontvangen en hebben nu besloten om een kleine sectie over kanker en hijama’s te maken. Allereerst willen we dat mensen het doel van hijama’s begrijpen en waarom ze ze doen. Er is heel veel informatie over hijama op internet, dus ik zal het kort uitleggen. Als moslims doen we hijama omdat de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) hijama deed en zijn ummah adviseerde dit te doen. Er zijn veel hadiths die vertellen wie hijama heeft uitgevoerd en waarom. Naarmate wetenschap en technologie vorderen, hebben we nu de mogelijkheid om ziekten op microscopisch niveau te bestuderen en te visualiseren. U dient te begrijpen dat Hijama Amsterdam een gratis medicijn is. Het is een geweldig detox-proces. Mensen nemen deel aan detox-programma’s, waaronder het eten van gezond voedsel, zoals het eten van meer groenten, fruit en sappen die antioxidanten bevatten, en het verminderen of stoppen met het eten van ongezond voedsel en stoffen. Na verloop van tijd verwijdert het lichaam geleidelijk gifstoffen uit het lichaam.

Natte hijama wordt uitgevoerd op het huidoppervlak door licht te krabben, het lichaam produceert veel gifstoffen en ziekteverwekkers, en naarmate een persoon ouder wordt, verzwakt het immuunsysteem, zodat ziekten zich gemakkelijk ophopen. Je organen gaan beter functioneren als je deze schadelijke stoffen uit je systeem kunt halen om de bloedsomloop te vergemakkelijken. We beschouwen bloedcellen graag als kleine soldaten aan het werk. Het leven zou zoveel gemakkelijker zijn als we onze bloedcellen zouden kunnen helpen door schadelijke gifstoffen te verwijderen. We vragen onze patiënten altijd: eens in je leven een bad nemen en zeggen dat ik voor altijd schoon ben? Nee, je lichaam bouwt gifstoffen en vuil op, dus je moet jezelf regelmatig schoonhouden om gezond te blijven. Onder de huid hopen schadelijke gifstoffen, ziekteverwekkers en dode bloedcellen zich op. Hijama is de snelste manier om het lichaam te ontgiften. Tegenwoordig wordt het ook erkend als aderlating, en het hoge ijzergehalte van een persoon helpt aderlating te normaliseren. Er zijn veel voordelen, de lijst gaat maar door. Kan hijama kanker genezen? Het antwoord is nee. We willen niet dat mensen denken dat het verliezen van een arm hijama hen kan helpen om het weer aan te laten groeien. Er is geen bewijs of onderzoeksverslag dat hijama kanker of andere gevaarlijke ziekten geneest. Hijama is gewoon een gratis pil, een detox-proces. Mensen doorlopen verschillende detox-programma’s door antioxidante sappen te eten, drinken en vasten.

Laten we eerst eens kijken wat kanker is. We leerden op school dat menselijk weefsel uit cellen bestaat. Deze cellen kunnen zich vermenigvuldigen en delen en hebben veel verschillende functies. Er zijn hormonen in ons lichaam die een speciale rol hebben en informatie naar cellen sturen om bepaalde acties uit te voeren. Om deze cellen te laten overleven, moet het bloed zuurstof en glucose transporteren om deze cellen aan te vullen. We hebben ook iets dat het lymfestelsel wordt genoemd, een onderdeel van ons immuunsysteem dat helpt bij het bestrijden en elimineren van schadelijke gifstoffen en bacteriën. Laten we nu eens kijken wat ‘goedaardige’ en ‘kwaadaardige’ groei betekent. Wanneer DNA (kennis) beschadigd is, worden cellen abnormaal. Zolang de hoeveelheid abnormale cellen laag is, kan ons immuunsysteem ze bestrijden. Problemen ontstaan alleen wanneer deze cellen ongecontroleerd beginnen te delen, klonten vormen en groeien. De knobbel die ontstaat, wordt een tumor genoemd. Kwaadaardig betekent kwaadaardig en goedaardig betekent niet-kankerachtig. Een kwaadaardige tumor kan zich verspreiden naar het omringende weefsel, weefsel vernietigen en andere tumorgroei veroorzaken. Goedaardige tumoren richten meestal niet veel schade aan, maar kunnen levensbedreigend zijn als ze zich gaan delen. Wanneer kankercellen beginnen te groeien, weten ze niet wanneer ze moeten stoppen of wanneer ze moeten sterven, en kunnen ze uitzaaien. Dat wil zeggen, kankercellen kunnen het vasculaire systeem binnendringen en zich elders in het lichaam verspreiden en groeien. Kanker wordt erg gevaarlijk wanneer het zijn eigen bloedvaten begint te bouwen om zuurstof te leveren. Dus over het algemeen weten we dat kanker cellen zijn met beschadigd DNA die zich abnormaal gedragen. Kan hijama DNA repareren (cellulaire kennis)? Het antwoord is nee. Studies hebben aangetoond dat er kankers zijn die heel langzaam groeien bij ouderen, maar geen levenslange problemen veroorzaken. Hieruit zijn we van mening dat naarmate een persoon ouder wordt, het energieniveau afneemt en dat kankercellen energie nodig hebben om te groeien. Vasten kan helpen omdat het energie vermindert en het lichaam vertraagt, en het is een van de beste manieren om je systeem te ontgiften.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *