Dingen die u moet weten voordat u Pave Diamond Rings koopt

Pave diamanten ringen zijn zeer onderscheidend en uniek ontworpen. Ze hebben kleine diamanten die zo strak en dicht op elkaar gepakt zijn dat er geen band zichtbaar is. Deze instellingen zijn gemaakt van kleine diamanten van gelijke grootte die in gouden of platina banden zitten. Hierdoor ontstaat er een fantastische sprankeling wat deze ringen zeer uniek en mooi maakt. Als je een diamond hk ring wilt kopen, zijn er verschillende dingen waar je op moet letten om een perfecte ring te krijgen.

Stijl

Er zijn heel veel stijlen en ontwerpen van deze ringen waaruit u kunt kiezen. Deze stijlen omvatten diamantkathedraal, bezel pavézetting, antiek, halo, kanaalpavézetting, stardust en tiffany pavézettingen. Ze kunnen ook in volledige pavé- of halfpavé-setting zijn. De prijzen van diamanten pavéringen variëren afhankelijk van de stijl, het type diamant, het goud of platina dat in de band is gebruikt en de kwaliteiten. Kies bij het kiezen van een ring voor uw favoriete stijl die past bij uw budget. Vraag uw juwelier om u te helpen bij het kiezen van de beste stijl en het beste ontwerp.

Kwaliteit

De kwaliteit van uw ring is van groot belang. Kiezen voor een pavé diamanten ring is genoeg bewijs dat u op zoek bent naar kwaliteit en niets minder. Bij ringen van hoge kwaliteit zijn de diamanten dicht bij elkaar geplaatst waardoor er heel weinig metaal te zien is. Als de diamanten van de ring ver uit elkaar zijn geplaatst, is deze ondermaats. Bij ringen van hoge kwaliteit zijn de stenen gelijkmatig verdeeld om een harmonieuze en continue stroom te creëren. Deze stroom geeft de ring de schoonheid en schittering die hij hoort te hebben.

Maatvoering

Net als elk ander sieraad moet een ring comfortabel om je vinger passen. Pave diamanten ringen mogen niet groter of kleiner worden gemaakt. Laat uw ring in uw exacte maat maken. Door de ring naar boven en naar beneden te verkleinen, worden de diamanten losser en kunnen ze na verloop van tijd eraf vallen. Dit komt omdat deze stenen ofwel uitsteeksels hebben of gewoon in het goud worden geduwd. Het kan zijn dat u uw ring niet meteen kunt krijgen omdat het tijd kost om uw eigen ring te laten maken, maar op de lange termijn zal het het wachten waard zijn.

Helderheid

Het is de bedoeling dat je met het blote oog de verschillende stenen duidelijk ziet. Als je het verschil tussen de kleine steentjes niet kunt zien, ga dan niet voor die ring. Als de helderheid laag is, wordt ook het vuur en de schittering van de ring aangetast. Vergeet niet dat u dit type ring koopt vanwege zijn vuur en schittering. Het wordt aanbevolen dat u geen ring koopt waarvan het helderheidsbereik lager is dan I1. Elk bereik daarboven is van goede kwaliteit en geeft je wat je wilt.

De kleur

U moet de kleur van het goud kiezen waarin uw diamanten worden gezet. Als u naar de juwelier gaat, zorg er dan voor dat als uw stenen op witgoud worden gezet, ze kleur J en hoger moeten hebben. Waarom is dit? Elke kleur na J zal een gele tint vertonen op een witgouden zetting.

De snede

De slijpvorm van uw diamanten ring bepaalt het vuur en de schittering. Zorg ervoor dat de slijpvorm van elke diamant helder en perfect is om de beste prestaties van uw ring te krijgen. Als de snit perfect is, zijn de andere kenmerken meestal ook perfect.

Het gewicht

Dit zou geen grote zorg moeten zijn, aangezien deze pavé diamanten ringen vrij licht zijn, ondanks het feit dat ze een groot aantal kleine diamanten bevatten met elk 57 facetten.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *