Creëer een gedenkwaardig evenement met Magician

Close-up magie is precies zoals het klinkt – een goochelaar treedt recht voor je op, waardoor je vaak van dichtbij kunt zien en aanraken. Ook wel micromagie genoemd, is dit een persoonlijke, intieme vorm van entertainment die uw gasten aanspreekt en veel anders is dan een typische goochelact op een groot feest of toneelvoorstelling. Publieksparticipatie is een sleutelfactor in close-up magie en in feite plannen veel goochelaars die gespecialiseerd zijn in deze vorm van magisch entertainment hun optreden met opzet met deelname van het publiek in gedachten.

Gebruik van alledaagse voorwerpen

Wanneer u uw Londense close-up goochelaar inhuurt, zult u ontdekken dat ze gewone, alledaagse voorwerpen zullen gebruiken, dingen die u vaak gebruikt, zoals munten, speelkaarten en touw. De goochelaar mag ook voorwerpen van het feest gebruiken, zoals servetten, bestek en glazen.

Uw gasten op het evenement zullen deze gewone rekwisieten zien verdwijnen, zweven, breken en dan weer heel worden en zelfs transformeren in andere objecten. Met close-up magie is elk optreden direct voor een publiek, een ongelovige groep die “zou moeten” zien hoe elke truc wordt uitgevoerd, maar dat niet doet. Dat is wat het inhuren van een goochelaar die gespecialiseerd is in micromagie leuk en gedenkwaardig maakt.

Hoe u de juiste goochelaar inhuurt?

Het inhuren van de juiste goochelaar die gespecialiseerd is in micromagie draait helemaal om hun presentatie. De persoonlijkheid van de goochelaar en hoe ze zich presenteren is de sleutel. Ga je voor de humoristische of mysterieuze of de verrassende goochelaar die je gasten uren later laat nadenken over zijn moves?

Elke magische entertainer heeft zijn eigen stijl, dus het is belangrijk om een ​​paar optredens te zien voordat je ze inhuurt. Bezoek de website van de goochelaar en bekijk zijn volgende openbare optreden in de buurt. Zoek naar videoclips van optredens uit het verleden. Vraag naar referenties en bekijk ze!

Close-up magie is geschikt voor een verscheidenheid aan evenementen, van bruiloften en privéfeesten tot zakelijke diners en fondsenwervers. Wat uw evenement ook is, het inhuren van een Londense close-up goochelaar zorgt ervoor dat uw gasten er nog jaren over praten.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *